SNAPS

Til klassiske retter, såsom Pariserbøffen og Wienerschnitzlen hører der sig visse ting til. En af disse ting er snaps. Snapsen som vi kender den idag, har en mange århundreder lang historie, som kan spores så langt tilbage som til 1200-tallet. Snaps er også kendt under navnet akvavit, som afledes af de latinske ord aqua og vitae som tilsammen betyder livets vand.

På Skindbuksen har vi et bredt sortiment af diverse danske og udlandske snapse, såsom Aalborg, Brøndum, Harald Jensen, O.P. Andersson og Gl. Opland med flere, samt en række hjemmelavede snaps.

Spørg tjeneren for sortiment.​

​Restauranten bærer præg af at det har været et mødested for kunstnere. Mange spændende malerier. Maden er god. Pæne portioner. Betjeningen er god. Man kan sidde både inde og ude. Prisen står mål med maden.

VENNITS. BRØNSHØJ 

 

 

​ ​Rigtigt hyggeligt lille sted. Et skridt indenfor, er et skridt tilbage i tiden. Overskueligt menukort fuldt med dejlig dansk mad som Bedstemor lavede det. Fik en fiskefilet og en tartar og det var utroligt lækkert. Skal helt sikkert tilbage og prøve noget mere af menuen.

TINA M.

 

 

RESTAURANT SKINDBUKSEN

Lille Kongensgade 4,
1074 København K

Åbningstider:
Man: 11.30-18.00 (kun frokost)
Tirs-tors: 11.30-00.00
Fre-lør: 11.30-02.00
Søn: 11.30-20.00

KONTAKT OS
OG BESTIL BORD

Telefon: 3312 9037
Mail: Restaurant@skindbuksen.dk

Se Fødevarestyrelsens
​Smiley-rapporter