SKINDBUKSENS PARISERBØF

Boeuf parisienne, men fra Danmark

På Skindbuksen serverer vi den klassiske og folkekære ret med et tvist af det 21. århundrede, men uden at gå på kompromis med historien. Retten udgør, sammen med Skindbuksens Wienerschnitzel, Skindbuksens to specialiteter, og er derfor også at finde på både frokost- og aftenmenuen. På trods af rettens eksotiske navn, har den med stor sandsynlighed intet med hverken Montmartre, Eiffeltårnet eller franske fortovscaféer at gøre, og skyldes sandsynligvis, at bøffen typisk serveres på franskbrød. Uanfægtet dens historiske og geografiske ophav er det en ret, som i den grad er en integreret del af dansk madkultur, og slog man “Dansk mad” op i ordbogen, ville der med stor sandsynlighed være et billede af Pariserbøffen.

En Pariserbøf med det hele, tak

På Skindbuksen laver vi vores Pariserbøf “med det hele”. Det betyder en hakkebøf, lavet af dansk oksekød af højeste kvalitet og en rå æggeblomme fra fritgående høns. Som garniture kommer hjemmesyltede danske rødbeder, karse og friskreven peberrod, alt sammen serveret på vores hjemmelavede franskbrød. Kokken anbefaler, at der til Pariserbøffen drikkes en kold Tuborg Classic for den bedste smagsoplevelse. Kom ned i kælderen og smag vores version af den danske klassiker – vi glæder os til at se dig!

Pariserbøf med det hele

​Restauranten bærer præg af at det har været et mødested for kunstnere. Mange spændende malerier. Maden er god. Pæne portioner. Betjeningen er god. Man kan sidde både inde og ude. Prisen står mål med maden.

VENNITS. BRØNSHØJ 

 

 

​ ​Rigtigt hyggeligt lille sted. Et skridt indenfor, er et skridt tilbage i tiden. Overskueligt menukort fuldt med dejlig dansk mad som Bedstemor lavede det. Fik en fiskefilet og en tartar og det var utroligt lækkert. Skal helt sikkert tilbage og prøve noget mere af menuen.

TINA M.

 

 

RESTAURANT SKINDBUKSEN

Lille Kongensgade 4,
1074 København K

Åbningstider:
Man: 11.30-18.00 (kun frokost)
Tirs-tors: 11.30-00.00
Fre-lør: 11.30-02.00
Søn: 11.30-20.00

KONTAKT OS
OG BESTIL BORD

Telefon: 3312 9037
Mail: Restaurant@skindbuksen.dk

Se Fødevarestyrelsens
​Smiley-rapporter