DET HELE BEGYNDTE I 1728

Skindbuksen er etableret i 1728 og var oprindelig skænkestue for Grand Café, og hed dengang Café nr. 4 opkaldt efter gadenummeret. Skindbuksen var populær blandt droskekuske, der oprindeligt var iført skindovertræksbukser. Caféen fik derfor i folkemunde navnet “Skindbuksen”, som blev det officielle navn i 1930.​

 

IN ENGLISH

Skindbuksen has been located in Lille Kongensgade 4, at the bottom floor of a building since the construction in 1728. Skindbuksen was originally called “no 4” and later “Droskekælderen” but around 1930 it got its current name. The name is largely due to the fact, that the drivers of those days, often frequented the establishment and as a part of their gear wore leather pants.

(“Skind” is the danish word for leather and “bukser” is the danish word for pants)​.

HISTORIEN OG MADEN

SKIPPERLABSKOVS
En rigtig herreret! Skipperlabskovs er skøn på kølige efterårsdage og ekstra lækker med hjemmelavede rødbeder og rugbrød til.

Er gennem generationer blevet serveret på Skindbuksen. Spørg en hvilken som helst stamgæst der er kommet på Skindbuksen i 60’erne og 70’erne om at man kunne få skipperlabskovs til 1 krone og 25 øre og de har alle en historie at berette.

Så kan du samtidig få en god snak om det boheme-liv der var på Skindbuksen med personligheder som Jens August Schade.

​Restauranten bærer præg af at det har været et mødested for kunstnere. Mange spændende malerier. Maden er god. Pæne portioner. Betjeningen er god. Man kan sidde både inde og ude. Prisen står mål med maden.

VENNITS. BRØNSHØJ 

 

 

​ ​Rigtigt hyggeligt lille sted. Et skridt indenfor, er et skridt tilbage i tiden. Overskueligt menukort fuldt med dejlig dansk mad som Bedstemor lavede det. Fik en fiskefilet og en tartar og det var utroligt lækkert. Skal helt sikkert tilbage og prøve noget mere af menuen.

TINA M.

 

 

RESTAURANT SKINDBUKSEN

Lille Kongensgade 4,
1074 København K

Åbningstider:
Man: 11.30-18.00 (kun frokost)
Tirs-tors: 11.30-00.00
Fre-lør: 11.30-02.00
Søn: 11.30-20.00

KONTAKT OS
OG BESTIL BORD

Telefon: 3312 9037
Mail: Restaurant@skindbuksen.dk

Se Fødevarestyrelsens
​Smiley-rapporter